Shtatë pjesëtarëve të Grupit të Kumanovës iu shqiptua burg i përjetshëm, të tjerëve gjithsejtë 746 vjet burg, ndërkohë që vetëm katër prej tyre u liruan nga aktakuza.

 • Andi Krasniqi, burg i përjetshëm
 • Dem Shehu burg i përjetshëm
 • Fadil Fejzullahu, burg i përjetshëm
 • Nasuf Zeqiri, burg i përjetshëm
 • Valdet Zekaj, burg i përjetshëm
 • Bek Bajra, burg i përjetshëm
 • Fejzulla Rushitovski, burg i perjetshëm
 • Qenan Hiseini 20 vjet
 • Irfan Lutfiu 14 vjet
 • Fadil Elshani 20 vjet
 • Esat Kafegjolli 40 vjet
 • Adrian Bujari 40 vjet
 • Shefqet Hallaqi 40 vjet
 • Lirim Demiri 20 vjet
 • Hajrush Abdija 20 vjet
 • Betim Kabashi 40 vjet
 • Genti Sefaj 40 vjet
 • Lendrit Rustemaj 20 vjet
 • Enver Hoxha-Klajn 40
 • Rufki Dogani 40 vjet
 • Mirsad Qerimi 20 vjet
 • Bajram Elshani 40 vjet
 • Nexhmedin Lika 40 vjet
 • Lirim Krasniqi 40 vjet
 • Sevdail Miftari 40 vjet
 • Fatmir Recica 40 vjet
 • Arsim Bajrami 13 vjet
 • Musa Pajaziti 12 vjet
 • Ragmi Latifi 18 vjet
 • Seadudin Abdullahu 14 vjet
 • Elham Arifi 13 vjet
 • Ebib Alimi 12 vjet

Të liruar janë Ibrahim Murtezani, Besnik Bajrami, Fazli Osmani dhe Besnik Ajdini. Vetëm 4 persona kanë marrë pjesë në seancë të akuzuarit e pasi kanë interpretuar himnin kombëtare dhe këngën besa besë dhe duke theksuar se ky vendim vendos edhe për fatin e Maqedonisë, janë përjashtuar jashtë nga gjykatësja e lëndës.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: