Gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe mjaft provokuese.

Përveç protagonizmit në media këngëtaren Enca Haxhiu dhe Lori Hoxha i bashkon dhe diçka tjetër. Ato janë lindur në të njëjtën ditë.

Kujtojmë se ditëlindjet e tyre kanë bërë të gjithë të flasin. Lori organizoi një festë të florinjtë ku mbizotëronte luksi. Nga ana tjetër Enca ‘shkundi’ Tiranën me festën e saj të zhurmshme.

Fustanet e të dyjave ishin super provokuese duke u bërë një temë më vetë diskutimi. Enca ka publikuar një foto në Instagramin e saj dhe duket se ka gjetur shpirtin binjak, pikërisht Lorin.

Mbase gjeta shpirtin binjak, dy peshore’, – shkruan Enca në postimin e saj, duke treguar një miqësi të pazbuluar deri më tani për dy bukuroshet.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: