Sali Berisha ka postuar në ‘Facebook’ një status ku dikush denoncon se paratë e gjetura në makinën e Orest Sotës janë të Saimir Tahirit.

Avokati dixhital denoncon:

– 1 milion dollarë të gjetura tek makina e Orestit janë të Saimir Trafikut
– Avokati i përbashket i të dy të pandehurve është shkelje flagrante e ligjit dhe dëshmon aferën e përbashkët midis te dyve!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

“Pershendetje Dr! Paret e gjetura ne makinen e Orestit njelloj si dhe patentat sipas nje burimi shume te afert me Orestin jane te Sajmir Tahirit. Kurse angazhimi i avokatit te Sajmirit per mbrojtjen e Orestit perben veper penale Mbrojtja e tahirit dhe orest sotes me te njejtin avokat duhet te ndalohet nga prokuroria pasi konflikti i interesave midis te dyve eshte demtim i drejtesise
Rakordimi i mbrojtjes midis dy te pandehurve e ben dhe avokatin subjekt te ligjit penal.”

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: