Rasti i fundit më i freskët vjen nga Tirana, nëna 30 vjeçare A.SH në pamundësi të lindjes normale iu shndërrua ndërhyrjes Cezariane. Operacioni zgjati plot 10 orë për shkak të komplikacionit të brendshëm dhe gjakderdhjes së tepërt që e vështirsoi procesin. Foshnja e vogël ia doli për mrekulli por nëna luftoi me jetën e saj për gjatë tërë operacionit dhe në fund deshi Zoti edhe ajo ia doli. Gjinekologja dhe profesoresha që mori përsipër operacionin dha një mesazh për të cilin u lut që të shpërndahet sa më shumë: Respektoni gratë-nënat- motrat e juaja ato kalojnë nëpër luginën e vdekjes për të sjell ëngjujt në jetë .

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: