Detyra që u është vënë përpara disa nxënësve në Kinë është shpërndarë me të madhe edhe në internet.

Bëhet fjalë për një detyrë, përcjell Telegrafi, në të cilën shihet një orë “e rrotulluar” tek e cila ju duhet të gjeni për kohën e saktë.

Është një orë që ka 12 ndarje klasike, por është vendosur në atë mënyrë që ju mos ta keni shumë të lehtë për të ditur se cilën orë po e tregon.

Përgjigjet e ofruara janë:

a) mes orës 3 dhe 4

b) mes orës 6 dhe 7

c) mes orës 8 dhe 9

d) mes orës 10 dhe 11

 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: