Një kirurg” plastik, klientëve të Botox u dha injeksione të mbushur me xhelatinë viçi, e cila i bëri ata të duken 50 vite më të vjetër.

Marcelle King, 62 vjeç, Jozette Sheppard, 46 vjeç, dhe Carol Kingscott, 57 vjeç, pësuan një ndryshim ekstrem në fytyrë që u shkaktoi dëme afatgjata pasi u trajtuan nga mjeku Ozan Melin, përcjell albeu.com.

Imazhet tronditëse të tre fytyrave të grave janë aq të fryra sa mezi shohin, flasin dhe ushqehen.

Gratë e vendosura dhe të dëmtuara rëndë e cuan cështjen në Gjykatën e Bournemouth.

Gratë ishin injektuar me një substancë të dëmshme dhe jashtëzakonisht të rrezikshme, një produkt me mish viçi i cili është potencialisht alergjik kur injektohet dhe nuk duhet të përdoret në Botox, por u gjet në shishet e konfiskuara nga shtëpia e mjekut.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: