Ky është gjarpri që ka mahnitur rrjetin, nuk shihet (ose pothuajse), por është aty.

Për ta gjetur mjafton të shikosh imazhin me shumë kujdes (dhe nuk është e thënë që mjafton), krijesa është e mimitizuar në perfeksion me ambjentin.

Autori i fotos ishte Jerry Davis, në Teksas, ndërsa në Twitter fotoja  u postua nga studentja e biologjisë, Helen,Edi me një mesazh ngjitur me foton.

“Nuk duhen komente, imazhi flet vetë.

Arrini ta shikoni dot gjarprin?

Zgjidhjen e keni në fund të galerisë.cloud network services

 

 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: