Një çift që kishte shumë vite bashkë, duket se ishin mërzitur me njëri-tjetrin. Burri Edi  ishte biznesmen dhe vendos që të tradhtojë gruan me sekretaren e tij 18 vjeçe dhe për këtë i nis një mesazh gruas së tij.Kur kjo e merr mesazhin, i kthen përgjigje burrit dhe mesazhi i saj është vërtetë epik.Ja më poshtë dy mesazhet: Kliko REKLAMEN, me poshte dhe shiko se cfar i thot gruaja , nos e humbisni .cloud network services

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: