Historia e një 29-vjeçareje në emisionin “Me zemër të hapur”. Vajza është shprehur se kishte rënë në dashuri me këngëtarin e njohur shqiptarë i cili ishte i martuar dhe kishte tre fëmijë. Edhe pse e dinte se këngëtari kishte një bashkëshorte, marrëdhënia mes të dyve vijoi, deri sa 29-vjeçarja ngeli shtatzënë. Sot ajo është nënë e një fëmije 3-vjeç, ndërsa i dashuri e bëri dhe pjesë të familjes së tij,Edi  duke e prezantuar tek bashkëshortja, kur ta shikoni se kush është këngëtari shqiptarë do të mbeteni pa fjalë, ndiqni videon e rrëfimit, shtypni poshte reklamen prisni 2 sekonda dhe ju hapet video, mbani frymën:cloud network services

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: