Familja e “Ripper” e dinte për vrasjet e tij dhe fshehu provat nga policia.

 

Studiuesi David Bullock, 41 vjeç, ka studiuar të dyshuarin më të “rrezikshëm” Thomas Cutbush që kur ishte adoleshent.

 

Autori përcakton rastin e tij në librin e ri, “Njeriu që do të ishte Jack”.

 

Cutbush jetonte në Whitechapel në kohën kur një varg prostitutash u vranë dhe ai ishte i fiksuar me kirurgjinë dhe anatominë.

 

Ai përdori prostitutat dhe pohoi se kishte zbuluar një sëmundje nga njëra prej tyre.

 

Cutbush pastaj ka përdorur eksperimentet me veten derisa përfundoi me një shpërfytyrim – e cila mund ta ketë shtyrë atë në vrasjen masive të njerëzve.

 

Ai u arrestua në 1891 pasi sulmoi dy gra, dhe vrasjet u ndalën papritmas.

 

Bullock është i bindur se Cutbush ishte Ripper dhe se familja e tij e fshehu të vërtetën nga autoritetet.

 

Vrasësi famëkeq ka vrarë pesë ose gjashtë prostituta në Ëhitechapel, në lindje të Londrës, nga 1888-1891.

 

Ashtu si vrasësit e tjerë serialë, Jack The Ripper merrte pjesët e trupit nga viktimat e tij për t’i mbajtur si trofe.

 

Autoritetet kurrë nuk e gjetën dëshminë dhe nuk dihet se si ishin humbur – deri tani.

 

Bullock i tha Daily Star Online: “Me Cutbush, ne kemi një përgjigje për këtë. Sa herë që do të dilte nga shtëpia, gjithmonë do të dilte përmes dritares së pasme ose nëpërmjet derës dhe ai do të kalonte nëpër kopshtin e tij në një stallë pas shtëpisë së tij. ”

 

“Pikërisht në të njëjtën mënyrë do të kthehej pas. Kurdoherë që ai u kthye nëpërmjet kopshtit, ai do të duhej të kalonte pranë një shtëpie. Ishte kjo ndërtesë me tulla jashtë në kopsht.

 

“Kur ai u arrestua dhe dyshohej se ishte “Ripper”, familja e tij rrëzonte këtë gjë. Ata zhduknin çdo gjë para se policia të mund të inspektonte shtëpinë.

 

“Familja e dinte se çfarë po bënte, ata e dinin se sa i rrezikshëm ishte ai dhe mendoj se po kërkonin ta mbronin atë. ”

 

Mbi njëqind të dyshimtë janë emëruar, por Bullock beson se vetëm pak janë të suksesshëm – me Cutbush që është i dyshuari kryesor.

 

Ai u diagnostikua si i çmendur në 1891 dhe mbeti në Broadmoor deri në vdekjen e tij në 1903.

 

Cutbush u konsiderua si një rrezik për stafin dhe madje u përpoq të sulmonte nënën e tij gjatë një vizite.

 

 

 

Ai ishte i bindur se të tjerët po përpiqeshin ta vrisnin atë dhe të imagjinonte me zë të lartë për të një thikë për të sulmuar stafin dhe pacientët.

 

Në maj 1891, një shërbëtor shkroi: «Në orën 8.20, po flisja me Gilbert Cooper në galeri. Cutbush doli, dhe pa një fjalë goditi Cooper në fytyrë. ”

 

Vendi e tij i fundit i pushimit u zbulua muajin e kaluar në Varrezat e Nunhead, në juglindje të Londrës.

 

 

 

Bullock shtoi: “Gjeta varrin e tij duke zbuluar se ku ishin varrosur anëtarët e tjerë të familjes, duke menduar ndoshta se ishin varrosur në të njëjtin vend.” cloud network services

 

“Ai është varrosur në Varrezat e Nunhead, Edi  që më parë quhej “Të Gjithë Shenjtorët”, i njohur si “Varrezat e Vdekura”, sepse ishte një nga varrezat“Magnificent Seven” që u krijua për të varrosur të vdekurit në Londër dhe u lanë të bëheshin të mbipopulluara nga pyjet”. cloud network services

… VIDEO 1 …

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: