Kjo mund të duket një histori e pabesueshme për shumë çifte, por në fakt është reale.

 

Një vajzë 22-vjeçare ka leje nga i dashuri i saj që të bëjë seks me meshkuj të tjerë.

 

Beatrice Gibs nga Anglia thotë se i dashuri e ka lejuar që të flejë me 5 meshkuj të ndryshëm dhe të ketë eksperienca të ndryshme seksuale.

 

Nga ana tjetër, vajza e ka kërcënuar të dashurin se do ta ndajë nëse ai e tradhton.

 

Pra, tradhtia i lejohet vetëm 22-vjeçares.

 

I dashuri i vajzës thotë se Edi  është detyruar të pranojë këtë marrëveshje mes tyre, pasi sipas tij kjo është e vetmja mënyrë që ajo që të qëndrojë në jetën e tij.

 

“Ne jemi të lumtur dhe nuk i bëjmë keq askujt”, thotë 22-vjeçarja.cloud network services

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: