Peshorja dhe Luani

 

Njerëzit me këto shenja Zodiaku janë njerëz aktiv në shoqëri.

Ata i duan tubimet sociale dhe janë shumë më të hapur në shprehjen e vetës.

Luani gjithmonë ka kërkesa dhe Peshorja do t’ja plotësojë ato.

 

 

Luani dhe Binjakët

 

Çifti aventuresk me shumë fat.

Luani Edi  fokusohet në të qenit një partner lider dhe Binjakët kanë prioritet që tjetri të ndihet i dashuruar.

 

Akrepi dhe Luani

 

Akrepi mund të jetë me një gjuhë të mprehtë dhe xheloz, por Luani do ta ushqejë tjetrin me epsh dhe sfida.

Natyra e tyre mund t’i shtojë më shumë shkëndija lidhjes. cloud network services

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: