E Pabesueshme: Shikoni çka i ndodh Riges në burg, publikohet video duke e palluar…Të dyshuarit për vrasjen e Aulonit siq dihet janë Riga Gosalci dhe Guxim Hadri. Dhe policia keta dy persona i ka arrestuar ne baze te dyshimeve drejt tyre per vrasjen e te riut Aulonit, Por ja që Rigës i publikohet një video shokuese nga burgu duke e palluar atë shikoeni, shtypni reklamen prisni 2 sekonda dhe ju hapet video shokuese:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: