Fotografia është postuar sot në rrjetet sociale dhe ka ‘pushtuar’ rrjetin. Thuhet se foto është bërë në orën e seminarit të lëndës “Hyrje në Ekonomi”, në Fakultetin e Drejtësisë në Tiranë. Komentet në foton e postuar në Facebook nga “JOQ kanë qenë të shumta, kryesisht negative. Komentues të ndryshëm kritikojnë veshjen e profesoreshës si dhe qëndrimin e saj. Detaje që mesa duke kanë tërhequr edhe vëmendjen e studentëve, të cilët nuk u kanë shpëtuar dot tundimit për të shkrepur një fotografi. Kliko ne videon me poshte per te pare ngjarjen.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: