Një tjetër histori tradhëtie është rrëfyer nga një grua e cila në vend që të qajë për atë që ka ndodhur ka përveshur mëngët për të rifituar të shoqin. Historia e rrëfyer është si vijon.“Uroj të jeni të gjithë mirë! Jam e martuar prej 13 vitesh, e t’ju them të drejtën gjatë viteve të martesës kurrë nuk ka menduar se burri mund të ketë një femër tjetër. Pak e paskam nënvlerësuar e pak nga mentaliteti i Lezhës, dhe un pas kësaj vendosa që….shtyp posht reklamen dhe vazhdo leximin e rrëfimit shokues:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: