Rasheli është padyshim një nga vajzat më seksi të ekranit shqiptar e duke qenë e tillë, është një nga më të komentuarat. Pa dashur pa kuptuar, në një kohë shumë të shkurtër, popullariteti i saj në rrjetet sociale është rritur ndjeshëm dhe 17-vjeçarja gjithmonë ju ofron ndjekësve të saj foto të nxehta.E shpesh herë ajo është bërë “objekt sulmi” nga faqet e ndryshme në Instagram dhe komentuesit të cilët e kanë akuzuar se përdor Photoshop apo ka kryer edhe ndërhyrje për të fituar këto forma që ka.Sulmi i fundit ka ardhur në Instagram nga faqja “Demaskimet Shqiptare” , të cilët shkruajnë Rasheli nuk duket se ka qenë gjithnjë me buzë të trasha e vetulla të rregulluara deri në perfeksion.Këto foto nuk janë publikuar më parë, por gjithsesi ajo ka deklaruar se nuk ka kryer ndonjëherë ndërhyrje estetike.Në fotot para dhe pas, ndryshimi është i madh, por mos të lëmë pa përmendur këtu edhe faktorin moshë.Kliko mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon VIDEO.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: