Jam Dona 35 vjeçe, e divorcuar dhe kërkoj lidhje të fshehtë. Dua ta kete te madh, te jete vet me fizik te rregullt dhe simpatik. Ju lutem te paraqitet vetem nje hamshor i vertete, prezantohu ne viber me dergoni foto ose ne messenger, numri im eshte me poshte.Kliko mbi reklamen e me poshtme per te marre numrin e plote te Donës dhe prit disa sekonda…

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: