Dude Balaj është njëra nga deputetet më të përfoluar në Kuvend. Ajo përfolet për veshjen e saj dhe për linjat trupore që ajo i gëzon.Kohes se fundit Dude Balaj eshte perfolur si nga fansat poashtu edhe nga funksionaret e parlamentit Kosovar , me nje fjale ajo ka qene ne qender te vemendjes.Nje prej ngjarjeve qe ndodhi ishte e pabesueshme , thuhet se ajo u kap ne zyrat e parlamentit me personin e njohur te politikes kosovare..Per me shume shtyp reklamen me poshte dhe automatikisht do ju hapen fotot.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: