Tung jam adriana. nje pushim shkojva ne gjakov ne shtepi pasiqe qetret ishin ne pun ika e vetme erdhen te gjith kusherit te me shohin pim kafe bem muhabet dhe than qe do shkojn pasi i porcolla ishte kthyer njeri un isha duke u nderruar me zuri te zhveshur veten u busqesh dhe deshi te ik un e ndala ai metha por ti je e zhveshur ska gje thash xhvishu dhe ti mezi priti menjeher u zhvesh mu afrua filloja me nje te…Klikoni ne reklam dhe lexoni me shumë informacione nga ky artikull

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: