Marrëdhënia me të shoqin po ndryshon, e mesa duket shkak për këtë janë bërë videot erotike që gruaja thotë se i shoqi ndjek rregullisht. Kjo është historia e rrëfyer:“Burri im ka dalë nga binarët komplet. I prishi interneti edhe tani në pleqëri.Kërkon që të bëj stila si në filmat me pullë të kuqe, por unë jam nënë e 3 fëmijëve dhe kam karakter.Jam një zonjë 45 vjeçe që prej kohësh që u larguam nga Puka jetojmë në Athinë.Hisotria ime eshte kjo,kliko reklamen dhe ndiqe shiko videon e plote te rastit:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: