A është e nesërmja dita juaj e lumtur?

Çdo ditë e muajit me vete bart përparësitë dhe dobësitë e caktuara – varësisht nga shenja juaj e horoskopit.

Prandaj po ju japim listën e ditëve më fatlumtura dhe më pafatlumtura për çdo shenjë të horoskopit, transmeton Telegrafi.

Qe në cilat data assesi nuk do të guxonit të merrni vendime me rrezik, por edhe në cilat data është më se e dëshirueshme të merrni vendime, sepse fati është në anën tuaj:

 

 

 

Dashi

 

Datat më fatlumtura:2,3,11,12,13,21,22,29,30,31

Datat më pafatlumtura:19,20,23,24,27,28

 

 

Demi

 

Datat më fatlumtura: 7,8,16,17,18,25,26

Datat më pafatlumtura: 4,5,23,24,27,28,31

 

 

Binjakët

 

Datat më fatlumtura: 7,8,16,17,25,26

Datat më pafatlumtura:4,5,23,24,27,28,31

 

 

Gaforrja

 

Datat më fatlumtura: 9,19,11,19,20,27,28

Datat më pafatlumtura:2,3,6,7,8,25,26,29,30,31

 

 

 

Luani

 

Datat më fatlumtura:2,3,12,13,21,22,29,30

Datat më pafatlumtura: 4,5,6,9,10,27,28

 

 

Virgjëresha

 

Datat më fatlumtura: 4,5,14,15,16,23,24

Datat më pafatlumtura:2,3,7,8,11,12,13,29,30

 

 

Peshorja

 

Datat më fatlumtura: 7,8,17,18,25,26

Datat më pafatlumtura: 4,5,9,10,11,14,15,31

 

Akrepi

 

Datat më fatlumtura: 9,10,19,20,27,28

Datat më pafatlumtura:6,7,8,12,13,16,17,18

 

Shigjetari

 

Datat më fatlumtura:2,3,12,13,21,22,29,30,31

Datat më pafatlumtura:9,10,14,15,16,19,20

 

Bricjapi

 

Datat më fatlumtura:4,5,6,14,15,23,24,31

Datat më pafatlumtura:11,12,23,17,18,21,22

 

Ujori

 

Datat më fatlumtura: 6,7,8,17,18,25,26

Datat më pafatlumtura:14,15,19,20,23,24

 

Peshqit

 

Datat më fatlumtura: 9,10,11,19,27,28

Datat më pafatlumtura:16,17,18,21,22,25,26

 

 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: