Unë që po ju shkruaj jam një grua 25 vjeçare. Dua t’ju rrëfej historinë e jetës sime, që është me të vërtetë një histori shumë e komplikuar, së cilës nuk po di t’i jap zgjidhje. Jeta ime deri tani ka qenë një ferr i vërtetë.Nuk thonë kot se fati i femrës është si një lotari, o fiton, o humbet. Mua, për fat të keq, më qëlloi kjo e dyta. Qëkur isha vajzë, im atë më fejoi me mblesëri me një djalë nga Drenica. Im atë ishte shok i ngushtë me vjehrrin tim dhe ata na mundësuan martesën me bashkëshortin tim. Kliko ne hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda per tpar videon e ngjarjes.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: