Silvia Toffani dhe Ilary Blasi jane dy moderatore të emisionit “Verissimo” në Itali. Dy prezantueset janë puthur në buzë gjatë emisionit me të ftuar special pjesëmarrësit e “Grande Fratello VIP”. Ato kanë nxehur atmosferën me veprimin e tyre duke shkëmbyer një “puthje pasionante” duke çmendur gjithë publikun. Vetëm në pak minuta fotot e puthjeve kanë bërë xhiron e botës nëpër rrjetet sociale dhe në media. Gjithsesi duhet thënë se skena që dhuroi gjatë spektaklit, ishte shume e nxehtë dhe nuk është diçka që e sheh përditë në transmetim live. Për të parë videon kliko ne reklamen e më poshtëme dhe do ju shfaqen pamjet e nxehta.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: