Dy prindër kanë detyruar vajzën e tyre biologjike të bënte seks me ta. Ideja ishte e bashkëshortit, i cili bindi nënën e vajzës dhe më pas kjo e fundit e detyroi atë duke e alkoolizuar, që të bënte seks me të atin si dhe të tre bashkës. Kjo ngjarje e rëndë ndodhi 20 vite më parë, dhe pas denoncimit, të dy prindërit u dënuam me nga 20 vite burg secili. E ftuar në një emision, bashkë me vajzën, nëna ka pranuar të flasë dhe të tregojë se përse zgjodhi ta bënte këtë akt, duke treguar pendesë.Ajo shprehet se i shoqi i kishte thënë që është mirë që vajza të bëj seks me ta sepse kështu do ta mësonte se çfarë ishte seksi nga njerëzit që e donin vërtetë dhe jo nga të huajt. Ai i kishte treguar gjithashtu se nëse e filmonin aktit, mund të fitonin shumë para pasi pornografia me të mitur shitej shumë. Ajo tregon se është penduar shumë për këtë veprim mizor që ka bërë me të bijën, ndërkohë që kjo e fundit nuk ka pranuar asnjë shfajësim dhe pendesë të së ëmës.Shtyp në Reklamë ku pas 3 sekondave fillon VIDEO e rrëfimit.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: