Të gjithë fëmijërinë e kam kaluar më shumë në shtëpinë e gjyshes në një rrethinë të Shkodrës. Po ashtu edhe vëllezërit e motrat e mia, e të gjithë kushërinjtë e tjerë mblidheshim në shtëpinë e saj pas shkollës dhe rrinim atje derisa shkolla fillonte prapë. Luanim shumë. Po shumë krejt. Kam qenë shumë e afërt me djalin tim të tezes. Si një nga nipërit më të mëdhenj. Por një ditë, teksa i isha ulur në prehër ai i tha tanve të largoheshin nga dhoma, duke thënë se kishte nevojë për qetësi nga zhurma e madhe që ne bënim. Por kur mbetem vetëm më puthi në gojë dhe filloi te mi hjek …. kliko ne reklam per te pare videon e rastit:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: