Ndonjëherë prezervarivët iu kanë bezdisur dhe nuk iu kanë lënë që të argëtoheni 100%? Epo keni shumë të drejtë, është me të vërtetë shumë i bezdisshëm, por nuk duhet të harrojmë se është mënyra më e mirë për të shpëtuar nga ndonjë sëmundje seksualisht e transmetueshme apo ndonjë shtatzani e pa dëshiruar.Por mos u shqetësoni, një metodë tjetër do ta zëvendësojë prezervativin. Ky produkt do të lancohet në fillim të muajit prill dhe do të jetë në formën e një xheli, i cili do të aplikohet tëk shpatullat e meshkujve. Kliko në reklam për ta shikuar videon e shfaqur më poshtë:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: