Zemra e parë – dashnorë të qetë

 

Ju keni një efekt qetësues për të gjithë njerëzit rreth jush. Besimi dhe besnikëria janë shumë të rëndësishme për partnerin tuaj dhe keni nevojë për shumë kohë për të zhvilluar ndjenja për dikë.

Por kur vendosni t’i jepni zemrën një personi, jepeni plotësisht pa kursyer emocionet!

Zemra e dytë – dashnorë misteriozë

 

 

 

Ju jeni të zjarrtë dhe tërheqës, por shumë rrallë zbuloni natyrën tuaj të vërtetë. Ju jeni shumë pasion dhe misterioz. Asnjëherë nuk zbuloni shumë informacione për veten tuaj. Në këtë mënyrë ju mbroni veten nga mundësia e dëmtimit. Njerëzit nuk ngopen kurrë nga magjepsja juaj misterioze.

 

Zemra e tretë – dashnor i pakushtëzuar

 

Shpresoni për një person që do të jetë afër idealit tuaj. Doni të keni një marrëdhënie të ngjashme me ato të treguara në filmat e dashurisë. Netë plot me lule, qirinj, shikime … Për ju kjo nuk është diçka që duhet të ndodhë vetëm në raste të veçanta, por çdo ditë! Dashuria juaj është e pakushtëzuar, sepse ju jeni shumë bujarë dhe bëni gjithçka për njerëzit që doni.

 

 

 

Zemra e katërt – Dashnor me pasion

 

Ju keni një jetë seksuale të pasur dhe gjithmonë përpiqeni të “rindezni” marrëdhëniet. Ju keni një energji të fortë dhe doni të dominoni, dhe miqtë tuaj ju adhurojnë për këtë!

 

 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: