Një femër 23-vjeçare ka rrëfyer për historinë e tradhtisë që i dashuri i saj po ia bën me nënën e saj. Ajo ka treguar se i ka zënë ata në shtrat duke bërë marredhenie. “E kam kapur Mamin tim duke bërë marredhenie me të dashurin tim në shtrat. Ata ishin mbi njëri-tjetrin, por unë kam qenë shumë e tronditur sa nuk kam mundur t’iu them asgjë atyre. Dhe vendosa që Mamit dhe të dashurit ti bëj një video me qëllim që të kem fakte dhe tja tregoj babait, ja dhe video kur i zura ata duke bërë marredhenie, shtypni posht reklamen prisni 2 sekonda dhe automatikisht ju hapet video:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: