Kunati erdhi për vizit në Zvicërr, ja cfarë më bëri…Prsh quhem Emine me burrin jetojm ne Lausanne me origjin jena nga kosova me burrin mir ja kalojm por me kalimin e kohes edhe puna ndertimtarise e beri te vehten burri shpesh kalon nje jav sme prek me dore kurse un kohen e fundit epshin te madh ekom shum te madh nji dit erdhi nipi i burrit te ne burri nuk ish aty ne pun dhe i marova nji qaj rusi dhe e provokova aj me kapi per,,shikonui videon eplote duke klikuar ne reklamen me poshte dhe prisni pak sekonda deri sa tee hapet video.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: