Sekreti i ndryshimit është të përqendrosh gjithë energjinë tënde jo duke luftuar të vjetrën, por duke ndërtuar të renë”. – Sokrati.

“Progresi është i pamundur pa ndryshime, dhe ata që nuk munden ta ndryshojnë dot mendjen e tyre, nuk mund të ndryshojnë dot gjë prej gjëje”. – George Bernard Shau.

 

“Ata gjithmonë thonë se koha i ndryshon gjërat, kur në fakt gjërat duhet t’i ndryshojmë ne duke ndryshuar veten”. – Andy Uarhol.

“Ti duhet të bëhesh ndryshimi që kërkon në këtë botë”. – Mahatma Gandhi.

“Ti e ndryshon botën, duke ndryshuar zemrën tënde”.

“Ndryshimi është i vështirë në fillim, i ngatërruar në mes dhe i jashtëzakonshëm në fund”. – Robin Sharma.

“Thjesht një kujesë e vogël : Një libër, një stilolaps, dhe një mësues mund ta ndryshojnë botën”. Lao Tzu

“Çdokush mendon të ndryshojë botën, por shumë pak mendojnë për ndryshimin e vetes”. – Leo Tolstoi.

“Edukimi është arma më e fortë që mund të përdorni për të ndryshuar botën”. – Nelson Mandela.

“Ata që nuk e ndryshojnë dot mendjen e tyre, mund të ndryshojnë këdo tjetër”. George Bernard Shau.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: