E dashuroj punën time, por urrej burrat dhe të fejuarit e klienteve të mia. Jam masazhatore profesioniste dhe duke qenë se puna nëpër qendra estetike nuk më ka dhënë të ardhurat që më nevojiten kam 2 vite që shërbimin e ofroj edhe në shtëpi, kuptohet me një pagesë më të vogël se ajo që klientet paguanin kur vinin më takonin në sallone.Jam 34 vjeçe nga Shkodra, e banoj në kryeqytet pasi mundësia për punë është më e madhe. Por nje dit erdhei burri i shoqes dhe nuk duroi as 3 minuta me kapi per beli dhe … kisha turp te bertisja se ne koridor kisha tjer klient qe prisnin rradh…,Klikoni ne reklamen apo videon me poshte per ta pare seper cfare behet fjale ne kete ngjarje

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: