U pAllova me Donin sepse burri nuk me vinte tere naten…Gjatë kësaj kohe, kur bëja rrugën për në shtëpi, shihja një burrë që më vinte nga pas dhe më ngacmonte. Nuk i kisha kthyer kurrë përgjigje, derisa një ditë më tha se nuk e meritoja jetën që bëja dhe se burri im ishte idiot që më linte mua vetëm , ai filloti te me…per te vazhduar leximin kliko mbi reklam qe te hapet video:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: