Kryerja e marrëdhënieve seksuale është një mënyrë fitimi që mund të zgjedhin shumë vajza pa përkrahje, por kjo nuk është arsye për të paragjykuar jetën e të tjerëve.Ekspozimi i këtyre veprimeve të pahijshme në vende publike është e gabuar pasi rreth e rrotull mund të ketë fëmijë që i shohin këto skena jo të përshtatshme për moshën e tyre.

Një djalë nga qyteti i Lezhës kishte dalë në ballkonin e shtëpisë së tij dhe poshtë pallatit kishte parë një skenë të pabesueshme.Ai shpjegon se një vajzë rreth të 20-tave po kryente marrëdhënie seksuale me një të moshuar rreth të 70-tave. Ai i dha për shërbimet seksuale 1 mijë lekë të vjetra, ndërsa vajza i kërkonte 2 mijë. Kliko ne reklamen me poshte prisni pak dhe do ju hapen pamje skandaloze:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: