Femra që dalin në rrugë në publik me veshje provokuese duke ekspozuar shumë nga trupi i tyre duke i lënë shumë pak vend imagjinatës.Vërtetë është një e drejtë e kujtdo që të vishet si të dojë në një vend demokratik por këto (zh)veshje i kalojnë kufijtë e normales në një shoqëri të emancipuar.Veshja është impakti dhe përshtypja e parë që lë tek një person, ndaj imagjinoni çfarë përshtypje të lënë këto femra po t’i shihni në rrugë, klokoni ne reklamen me poshte prisni pak deri sa te hapet video shokuese.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: