Engjëjt në Tokë janë ata njerëz që janë zgjedhur për të përmbushur qëllimin e tyre të veçantë, dashurinë ndaj njerëzimit.

Qasja e tyre ndaj jetës është shumë e ndryshme nga të tjerët.

Nëse karakteristikat që do të lexoni më poshtë ju përfaqësojnë, mund të jesh i/e sigurt që je një engjëll në një trup njerëzor. Jeni krijuar enkas për këtë qëllim në jetë!

 

JU jeni jashtëzakonisht të veçantë!

Nëse keni ëndërruar gjithmonë të largoni trishtimin e të gjitha qenieve të gjalla në botë!

Nëse jeni një njeri shumë i ndjeshëm!

Nëse keni kaluar sprova të vështira në jetën tuaj!

Nëse mendoni se çfarëdo që mund të ndodhë, jeta duhet jetuar me lumturi!

Nëse, që nga fëmijëria, ju keni dashur të ndryshoni botën dhe nuk keni ndalur të besoni në të!

Nëse keni ëndërruar gjithmonë se si të lehtësoni vuajtjet e njerëzve, ju keni një aureolë ëngjëllore!

Nëse dëshironi të punoni edhe për mirëqenien e njerëzve rreth jush, të cilët janë të hidhëruar, atëherë ju jeni në rrugën e të qenit një engjëll!

Nëse mendoni se keni një talent të veçantë për të ndihmuar të tjerët, nëse keni një ndjeshmëri të jashtëzakonshme, do të thotë që ju jeni një nga ata njerëz që janë jashtëzakonisht të natyrshëm për të ndihmuar të tjerët.

Ndërkohë që gjithmonë përpiqeni t’i jepni kuptim vuajtjeve tuaja, ju besoni se duhet të ketë një mënyrë për të ndaluar të tuajat dhe të tjerët që vuajnë.

Nuk jeni një nga ata njerëz që besojnë në heqjen dorë. Në të vërtetë, ju jeni një luftëtar i cili nuk heq dorë në asnjë mënyrë.

Nëse ju besoni se jeta duhet shijuar me uljet dhe ngritjet e saj. Ju nuk jeni një prej atyre që ndihen të pashpresë kur jeni të rrethuar nga vështirësitë.

Nëse gjithmonë përpiqeni ta ktheni të keqen në të mirë dhe errësirën në dritë.

Nëse e ndiqni gjithmonë zemrën tuaj edhe kur duket se është gjëja më e vështirë për të bërë, nëse keni pasur gjithmonë një vizion të qiellit në tokë dhe dëshironi ta përhapni atë në të gjithë botën, atëherë ju keni një nga cilësitë më të rëndësishme të një engjëll njerëzor.

Në qoftë se luteni dhe dëshironi të mirën për cilindo që takoni në jetën tuaj, atëherë, na besoni, madhështia juaj e jetës është shumë herë më e lartë se sa ata që ju rrethojnë.

Nëse ju mendoni se keni lindur për një qëllim më të madh, mos ngurroni ta shprehni atë!

Shpërndajeni nëse njihni dikë që u përshtatet këtyre cilësive të mahnitshme dhe mos ngurroni t’ia bëni të ditur!

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: