Një femër 16-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun”, historinë e saj me një mashkull 17-vjeçar. Ajo ka thënë se pasi ka bërë seks me këtë mashkull, ajo ka thënë se e ka kapur atë duke shkruar mesazhe me ish të dashurën.Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:E kam zënë të dashurin tim duke shkruar mesazhe me një vajzë, pasi ne kemi bërë seks për herë të parë. Unë jam 16-vjeç, ai është 17-vjeç dhe ne jemi duke dalë së bashku si një çift prej disa muaj. Ai më ka pyetur për të bërë seks, por unë doja të prisja derisa të sigurohesha. Ne kemi bërë seks për herë të parë, pas disa javësh pasi kishim dalë së bashku. Ai pastaj më ka thënë se duhet të ndaheshim për një kohë, por unë e kam gjetur atë duke shkruar mesazhe me një ish të dashurit të tij. Ai tani më thotë se është mërzitur për…shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: