Një burrë 35 vjeçar ka rrëfyer për ne se ka bërë seks me kunatën e tij, e cila është 31 vjeç dhe nuk e ka pasur burrin aty. Ai thotë se vëllai dhe kunata tashmë kanë edhe një vajzë e cila i ngjan krejtësisht atij dhe ai mendonse është e saj por nuk e di si ta kuptojë këtë. un kam edhe video te cilat ilemi ber bashk me kunaten ja ku ikeni shikini edhe ju por mos ….Shikone videon e plot te rastit duke klikuar ne reklamen me poshte, prisni pak deri sa te hapet i gjithe lajmi

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: