Të udhëhequr nga Marsi dhe Plutoni, Akrepat të lindurit mes datës 23 tetor dhe 21 nëntorit. Edhe pse shenjave të tjera mund të mos ju pëlqejë konstatimit i mëposhtëm, duhet ta pranoni që Akrepët janë më joshësit e zodiakut. Thuhet gjithashtu t se janë më misteriozë. Ja çfarë duhet të dini përpara se të dilni me një Akrep.

1-Intensivë dhe plot pasion: Akrepat janë plot jetë dhe kanë një mënyrë për t’i bërë ata që janë përreth tyre të ndjehen të gjallë. Ata janë gjithashtu më të apasionuarit e të gjitha shenjave të zodiakut. Kur është fjala për dashuri, ata japin gjithçka ose asgjë.

 

 

 

 

 

 

 

2-Misteriozë: Akrepat janë të vështirë për t’u deshifruar, aq sa shpeshherë përçojnë idenë sikur janë të veshur me mister. Mund të bëjnë gjithçka ose asgjë në të qindtën e sekondit, madje edhe të ndërmarrin sakrifica të vështira në dashuri.

 

 

 

3-Nuk dashurohen lehtësisht: Megjithëse ata marrin kohë për t’u afruar me dikë, kur e bëjnë zhyten plotësisht në marrëdhëniet e tyre pa u ndalur.

 

 

 

 

 

4-Mbrojtës: Akrepat janë shumë besnikë dhe mbrojtës ndaj të dashurve të tyre. Ju mund të jeni i sigurt se ata gjithmonë do të qëndrojnë për ju dhe do t’ju mbrojnë pa marrë parasysh çfarë.

 

 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: