Letra e vajzës:…“Kur isha 18-vjeçe u lidha me një djalë por ai ishte shumë xheloz dhe nuk më linte as të vishesha si doja e as të dilja me miqtë e mi. Një ditë vendosa t’i them se lidhja jonë përfundoi. Kur ia thash ai më përplasi në mur dhe u largua.Më në fund kisha shpëtuar prej tij…Kaloi pak kohë dhe unë u ritakova me vëllain e tij të vogël. Pimë kafe dhe diskutuam gjatë dhe i tregova se çfarë kishte ndodhur mes meje dhe të vëllait dhe ai më tha se kisha shumë të drejtë. Atë natë më ftoi në shtëpinë e tij, ku jetonte vetëm.Pasi pimë disa gota përfunduam duke bërë seks të mrekullueshëm.Tani kemi tre muaj që .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: