Mbrojtja nga marrëdhëniet seksuale është shumë e rëndësishme dhe këtë duhet ta kemi që të gjithë parasysh.Një nga praktikat seksuale është edhe akti oral, nga ku përcillen sëmundje seksualisht të transmetueshme.Më poshtë mund të mësoni se kush janë sëmundjet që përcillen nëpërmjet seksit oral…KLAMIDIA….Klamidia është infeksion bakterial i cili mund të trajtohet lehtë. Megjithatë duhet të jeni të kujdesshëm dhe të trajtoheni për shkak se mund t’i shuajë një vajze shanset për të mbetur shtatzënë….GONORREJA….Është infeksion i cili shfaqet në organet gjenitale, në zorrën .. Shtyp mbi reklamë ku pas 3 sekondave ju shfaqën sëmundjet e tjera.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: