Letra e 21-vjeçares:…“Jam në hall të madh…Unë kam një shoqe të ngushtë, e cila është një moshë me mua. Prindërit e saj u ndanë kur ajo ishte 12 vjeçe dhe para një viti mamaja e saj e cila është 41 vjeç, krijoi një lidhje me një djalë më të ri se veten, 29 vjeç.Unë kam shkuar shpesh në shtëpinë e tyre dhe kështu e njoha edhe atë dhe krijova një farë miqësie. Por pas disa muajsh lidhja e tij me mamanë e shoqes time mori fund pasi.Pas një farë kohe unë isha në një kafe në disa miq, dhe aty erdhi dhe ish-i dashuri i saj. Në fillim me qerasi një pijë e më vonë .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: