Çdo njeri ka shije të ndryshme e preferenca të ndryshme në shtrat, por disa gjëra janë universale. Nëse do ta bësh seksin më të mirë edhe për partneren tënde, atëherë respektoji këto pika..Investo edhe në kënaqësinë e partneres…Mos u përpiq vetëm të arrish kënaqësinë tënde, të përdorësh trupin e saj dhe pastaj të kthehesh në anën tjetër duke supozuar se ajo u kënaq.Mendja duhet të jetë e qetë dhe është vetëm kur mbrohesh

 

 

 

Ji i përgatitur për pjesën e mbrojtjes. Vetëm kështu ajo do të jetë më e qetë. Kështu që mbaje gjithmonë prezervativin me vete. Asaj do t`i ikë kënaqësia nëse do të shikojë zhveshur dhe pa mbrojtje.

 

Orgazma

 

Seksi nuk duhet të mbarojë me orgazmën e mashkullit, sidomos nëse ajo nuk e ka arritur ende.

 

Komunikimi

 

Mund të mos flisni asnjë fjalë se mbase s`ka vend për shumë fjalë në një shtrat. Po nuk do bëje keq sikur ta pyesje ndonjëherë se çfarë i pëlqen, ose nëse po i pëlqen.

 

 

Një shtrat i pastër

 

Është vërtet e vështirë të kënaqesh mbi një shtrat të ndotur.

 

Puthja dhe paraloja

 

Orgazma nuk është i vetmi qëllim i seksit se po të ishte kështu do të mjaftonte një vibrator. Ndaj puthja dhe paraloja janë të rëndësishme. Mos e merr me nxitim se s`je në garë e të duhet të arrish finishin.

 

Çorapet

 

Hiqi çorapet që para se të fillosh këtë punë. S`është fare e këndshme të shikosh dikë zhveshur e me çorape. Ta prish magjinë.

 

Pritshmëri realiste

 

Mos prisni të bëni gjithë gjërat që shikoni në porno. Seksi në këto filma është i ekzagjeruar dhe i ftohtë. Në realitet nuk mund të jetë plotësisht ashtu.

 

 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: