Letra:…Bëra seks të shfrenuar me motrën më të vogël të të dashurës sime. Ishte ajo që e nisi, por tani më ka dhënë lajmin e keq… pret një fëmijë nga unë.Jam vetëm 25 vjeç dhe e dashura ime është 23 vjeç. Ne të dy punojmë IT dhe ka kaluar pothuajse dy vjet që kur kam arritur të gjej guximin t’i propozoj. Ajo është e dashura e parë që them se është e duhura dhe më bën të ndihem i lumtur.Me tipin e saj më bën të qesh dhe jeta jonë seksuale është e mrekullueshme.Por disa javë më parë, kur kisha .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: