Ish-piloti i CIA-s John Lear, me anë të një deklarate ka shokuar njerëzimin anë e mbanë botës.
Sipas Lear, në hënë jetojnë më shumë se 250 milionë njerëz.

Kujtojmë se piloti John Lear është mjaft i famshëm për teoritë e tij konspirative.

“Gjithçka që dëgjoni për hënën është gënjeshtër”, shprehet Lear.

Ky i fundit thekson se ka zbuluar struktura sekrete të hënës dhe për më tepër ka ndarë me publikun disa fakte që ai i quan prova për ekzistencën e këtyre formave artificiale.

Ndërkohë, bëjmë me dije se disa teori konspirative besojnë që shkencëtarët po fshehin të vërtetën rreth hënës.

Për më shumë, ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme…

source: YOUTUBE UFOMANIA – THE TRUTH IS OUT THERE

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: