Anglezi Philip Queree ishte dërguar në gjykatë pasi që në mënyrë të përsëritur ia kishte kapur gjinjtë një gruaje, dhe ia kishte tërhequr flokët teksa çifti bënin seks.Ata ishin takuar përmes aplikacionit Tinder, dhe pavarësisht që viktima kishte dhënë pëlqimin për të bërë seks me Queree-në, ajo tha se nuk donte t’ia prekte gjinjtë, dhe e akuzoi atë se ka përdorur forcë të tepërt.Një dokument i gjykatës nga gjyqtarja Bridget Shaw tregon se si kishte ndodhur incidenti .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon VIDEO.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: