Një terapiste e seksit thotë se trupi i gruas i përjeton disa pasoja si mungesë e seksit..Louis Mazanti ka treguar për ‘The Sun’ se femrat të cilat nuk bëjnë seks mjaftueshëm e përjetojnë një gjendje të njohur si atrofia vagjinale.Kjo ndryshe njihet edhe si ‘thatësia vagjinale’, por e cila tingëllon shumë më pak ekstreme…Simptomat e kësaj gjendje përfshijnë:

 

 

 

– Irritim vagjinal, kruarje apo djegie

 

– Parehati gjatë seksit

 

– Dëshirë më e vogël për seks

 

 

 

– Vështirësi për t’u eksituar dhe për të arritur orgazëm

 

– Sipërfaqja e vagjinës duket e zbehtë dhe e hollë

 

– E ndjeni nevojën për të urinuar më shpesh se zakonisht

 

Kjo është sëmundje e cila i prek shumicën e grave në një fazë të jetës së tyre, e veçanërisht gjatë menopauzës.

 

 

Mazanti sugjeron që femrat ta trajtojnë këtë sëmundje përmes orgazmave të rregullta..Shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon VIDEO.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: