Befason Djali nga Kukësi: Ja Si e kapa në dush duke bërë gjënë më të ulët, gati e vrava….Një djalë tregon se e ka kaput “mat” të dashurën e tij duke folur në dush me një tjetër. Djali thotë se nga tronditja e fortë ka qenë në limitet e vetëpërmbajtjes. Kjo është historia e rrëfyer.”Përshëndetje të gjithëve, Jam një 34-vjeëar kuksian, që jeton në emigracion. Kam qenë gati duke bërë një gomarllëk. Kam qenë gati duke lyer duart me gjak, por i bëra diqka që ajo nuk do ta harroj kurr gjatë gjithë jetës, e mora një…..shtypni posht reklamen dhe ju hapet rrëfimi në vazhdim:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: