Një burrë i martuar i ka shkruar një letër psikologes së ”The Sun” duke i kërkuar ndihmë, pas gruaja e tij nuk ia plotëson më kërkesat në shtrat.Ja çfarë shkruan ai:..“Unë jam i martuar me gruan time prej 4 vitesh dhe jeta jonë seksuale ka qenë mjaft mirë këtë periudhë. Por kohët e fundit ajo ka filluar të sillet çuditshëm dhe nuk mi plotëson më kërkesat në seks..Më parë ne i bënin njëri-tjetrit disa lloj pozicionesh apo edhe seks oral, por tani ajo nuk do më. I pëlqen që t’ia bëj unë por ajo nuk pranon. Kjo gjë po më mërzit dhe mendoj se do të na e shkatërrojë lidhjen intime”…Përgjigjja e psikologes:…“A ka ndryshuar ndonjë gjë? A është higjiena juaj personale aq e mirë sa ajo duhet të jetë? A ka ndalur ajo vetëm duke pretenduar se nuk i pëlqente fare?…Ky është një akt intim dhe nëse .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: