Një ditë mori një telefonatë nga shtëpia e te moshuarve,Djali i nxituar shpejtoi për takimin e fundit me nënen e tij, i’u afrua afër për të dëgjuar fjalët dhe dëshirat e saj të fundit, e pyeti nënen nese kishte ndonjë dëshirë te fundit. Tha:Po, biri im.. të lutem pajise shtëpinë e te moshuarve me freskues sepse bën shumë nxehtë, e këtu nuk ka,po ashtu pajise me frigorifer dhe ushqime, sepse shume netë kam fjetur e uritur.Djali i mërzitur i drejtohet nënës po pse nuk ma ke thene kete më parë e po ma thua tani? Tha: Biri im, unë durova pa freskuese e pa frigorifer, por me dhimbsesh ti sepse nuk….shtypni posht reklamen dhe vazhdoni leximin e tekstit emocionues:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: