Një vajzë shqiptare i ka rrëfyer psikologes hallin e madh që e shqetëson. Pas një lidhjeje të shkurtër me kolegun e punës disa vite më të vogël, ai e braktis krejt papritur. Më gjerë ajo rrëfen: E dashur psikologe, unë kam nevojë për një këshillë. Para një muaji u lidha me një kolegun time i cili kishte ardhur për praktikë. Unë jam 26 vjeç ndërsa ai vetëm 19 vjeç, Që në fillim që erdhi më pëlqeu shumë dhe e ftova për të ngrenë diçka. Atë natë ndodhi fiks ashtu siç unë doja… pasi hëngrëm përfunduam duke bërë marredhenie në shtëpinë time, por ai më bëri diqka që nuk do ta harroj kurr, Ai më….shtypni posht reklamen dhe vazhdoni leximin e rrëfimit:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: